2012-06-25 08:51:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - törődjön többet az egészségével!

Napi horoszkóp június 25.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Régi emlékeket juttat eszébe a mai nap egy történése. Azonban semmi sem térhet vissza ugyanúgy, mint rég volt. Ez a tévedés okozhat némi csalódást is önben, de csak ha nem rendelkezik kellő bölcsességgel, hogy ezt belássa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Többet kellene törődnie az egészségével. Talán az sem ártana, ha megvizsgáltatná magát, de mindenképpen szüksége lenne több pihenésre. A stressztűrése romlott az utóbbi időben, hiszen talán túl sokat is vállalt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön többnyire a megbízható munkaerők közé tartozik, most mégis, mintha nem lenne ott, ahol. Ha eddig nem tette volna, ideje lenne végre szabadságra mennie. Annak, amit most munka néven művel, igazából semmi értelme nincs.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szerelmet jeleznek a csillagok a Rák jegyűeknek. Nem feltétlenül kell azonban új kapcsolatra gondolnia: megújulhat egy régi viszony is, még meguntnak vélt társa is teljesen új színben tűnhet fel ön előtt. A szerelem csodákra képes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hangulatingadozásokban bővelkedik a mai napja. Ez nem tesz jót a környezetének, különösen a beosztottai, ha vannak, sínylik meg most az ön jelenlétét. Inkább zárkózzon be, és csak akkor jöjjön ki Oroszlán barlangjából, ha már lehiggadt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre sikerülhet megoldania egy problémát, amivel már jó ideje hiába küzdött. Ettől mintha új remény éledne a szívében: most végre jobbnak látja a helyzetét. A sok gond után, estére tervezzen kikapcsolódást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mostanában hajlamos kissé elhanyagolni a dolgait. Nem is csoda: az utóbbi időben annyira megszaporodtak a terhei, hogy az lenne a furcsa, ha még mindig állná a sarat. Kikapcsolódásra, pihenésre szólítják fel a csillagok!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bohém természete immár könnyelműségnek tűnhet. Úgy látszik, már odáig jutott, hogy nem is számol tettei következményeivel. A boros fővel kimondott szavak most bajt hozhatnak a fejére. Gondolja meg, ki előtt beszél!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön hajlamos a szorongásra, még akkor is, ha ebből a környezete semmit sem vesz észre. Ma is nyomott hangulatban kezdődhet a napja. Különösen társa anyagi problémáit hajlamos túlságosan nyomasztóan megélni. Tegye le a terhet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az érzelmei időnként túlcsordulnak, máskor meg teljesen elfolytja őket. Ezért hajlamos lehet a szélsőséges megnyilvánulásokra, amikkel időnként meglepi a környezetét. Ne aggódjon, családja megérti. De a munkatársai nem.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön zsarnoki természetű, habár kétségtelenül szeretetre méltó. Ezt a kettősséget azonban csak kevés ember tudja hosszú távon elviselni. Ha a társa már régóta kísérője önnek az életben, köszönetképp ma lepje meg egy csokor virággal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Vidáman vág neki a hétnek: régen volt már ennyire felszabadult, mint ma. Talán egy mesés utazás vára? Ha nem, akkor is bővelkedhet új tapasztalatokban. Indulás előtt még győződjön meg róla, hogy minden, ami kell önnél van-e!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: